Op 4 December keert Artur Szczepaniak terug bij EMC

De Belg zou dit jaar eigenlijk meerdere partijen hebben gevochten maar helaas door blessures is dit niet uitgekomen.

Afgelopen Oktober zou hij in de main event komen te staan tegen Melvin van Suijdam bij Levels Fight League 3, maar door een blessure ging die partij niet door. Vandaag kregen wij door van de manager van Szczepaniak dat hij 4 December weer zal vechten bij Elite MMA Championship 8. Dit zal de 3de partij worden die hij zal vechten in Duitsland. In April vocht Szczepaniak bij GMC Fight Night en won de partij in de eerste ronde via TKO.

Hij zal het nu op gaan nemen tegen zijn grootste tegenstander tot dit moment. Walter “Black Sniper” Gahadza (18-6-0) is een voormalige Bellator vechter die zijn debut op Duitse bodem zal gaan maken. Zijn laatste 5 fights waren bij de Amerikaanse organisatie Bellator waarvan hij zijn eerste 2 partijen voor de 3de ronde wist af te maken. Zijn laatste 3 gevechten verloor hij allemaal via Rear naked Choke in de eerste ronde. In Mei zou Gahadza zijn debut maken bij Elite MMA Championship 6, maar door travel issues door corona heeft hij het evenement niet kunnen halen.

Wil je meer weten over dit evenement klik hier en bekijk hieronder de post van Szczepaniak zelf:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY