John Winter zijn volgende partij zal zijn bij We Love MMA

John Winter zijn volgende partij zal zijn bij We Love MMA

Op 18 December zal John Winter dit jaar nog een keer de kooi in treden en dit keer in Berlijn, Duitsland.

De Amsterdammer vocht dit jaar al 2 keer en verbeterde zijn ongeslagen record naar 3-0-0. In Mei vocht de heavyweight bij WFL MMA 5 en 2 maanden later in Juli bij de eerste editie van Versus MMA 1. Zijn laatste partij won hij in de eerste ronde nadat de dokter de partij stopte door een cut die hij zijn tegenstander had gegeven. Winter zou in Oktober weer een partij draaien bij Versus MMA 4, maar zijn tegenstander en trainings partner van Ciryl Gane trok zich terug uit het gevecht.

De manager van John Winter, Gino Kroes poste de poster met de aankondiging dat de heavyweight 18 December in Duitsland bij We Love MMA de kooi in zal stappen tegen Sergiu Pintye Calin. Er staat online geen MMA record van hem online, maar wel dat hij een partij heeft gevochten tegen We Love MMA heavyweight contender Karl Nickel. Volgens een kickbox video die online staat heeft hij een kickbox record van 11-2.

Bekijk hieronder de poster van het gevecht en klik hier voor meer informatie over het evenement onderaan het bericht kan je John Winter zijn laatste gevecht zien:

Poster We Love MMA 58

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY