Fair FC Uitslagen van Jelle Zeegers & Daan Duijs

Fair FC Uitslagen van Jelle Zeegers & Daan Duijs

Afgelopen weekend vochten 2 Nederlanders MMA op een volle Duitse kaart van Fair FC

Met 38 gevechten op de kaart was het een lange avond maar 2 dikke partijen voor de Nederlanders. Als eerst stapte Jelle Zeegers de ring in bij de Duitse organisatie en vocht een hard gevecht tot een beslissing die hij verloor. Er was een moment in de partij waar het er zeer ernstig uitzag voor Barbarious. Zijn tegenstander Ahmed Abbas probeerde Zeegers naar de grond te halen en gebruikte de ropes daarvoor, maar Zeeger glipt er doorheen en zakte hij achteruit door de ropes heen. Barbarious liet via zijn instagram weten dat hij ziek was voor de partij en interne bloedingen had door een falende nier. Hij kon gelukkig zijn partij uitvechten alleen niet met het eind resultaat die hij in gedachte had. Hij heeft ondertussen al een operatie gehad en zit momenteel in de IC. Zijn nieuwe record is nu 2-2-0.

Direct daarna was het eindelijk tijd voor de prospect uit Oss, Daan Duijs. De Nederlander vocht voor het laatst in 2019 bij dezelfde organisatie waar hij zijn eerste partij verloor via decision. Na heel wat cancelations was het tijd om weer te vechten en dat deed hij ook. Zeer dominant wist hij de partij af te ronden in de 2de ronde via submission. Niet alleen liet hij zijn dominantie zien tegen 12-10-2 tegenstander, maar ook heel wat creativiteit en groei in zijn game.

Bekijk hieronder de posts van Daan Duijs en van Jelle Zeegers en klik hier voor meer informatie over het evenement:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daan Duijs (@daanduijs)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 《BARBARIOUS》 (@barbarious_mma)

Comments

comments

Categories
EventsFair FCMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY