Nog een titel gevecht op Akira FC en nieuwe tegenstander voor Lushima

Nog een titel gevecht op Akira FC en nieuwe tegenstander voor Lushima

Cedric Lushima zou het eigenlijk opnemen tegen Mohamed Amine, maar die kreeg onverwachts een nieuwe tegenstander.

Maar de Belg staat nog op de kaart en ook nog tegen de laatste tegenstander van Mohamed Amine, Stanislav Romanov (2-6-0). Romanov zijn winning streak van 2 gevechten werd verbroken in een bloedstollende partij tegen Mohammed Amine in Oktober bij Next Generation Warriors. Maar dat stops de Mike’s Gym vechter niet om 2 maanden later weer ring in te stappen bij de organisatie waar hij meerdere malen voor vocht. Niet alleen keert Romanov terug om weer te vechten maar ook nog voor de Fight Club Den Haagse Benelux Title.

Romanov zal het op gaan nemen tegen Cedric Lushima (0-0-0). Lushima is sinds 2018 op de amateur scene en kwam voor Belgie uit bij de 2019 IMMAF Championships waar hij tot de kwart finales kwam. Hij vocht zijn laatste 2 partijen bij Fight Club Den Haag waar hij 1 partij op Split Decision verloor en 1 via TKO won. Dit zal Lushima’s pro debut worden.

Bekijk hier de post van de organisator en hier meer over Akira FC 4:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Satisch Jhamai (@satisch)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsFight Club Den HaagMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY