Daan Duijs & Agy Sardari getekend bij Cage Warriors

Daan Duijs & Agy Sardari getekend bij Cage Warriors

Groot nieuws voor de jongens uit het Zuiden. 2 nieuwe contracten getekend bij de Engelse organisatie Cage Warriors.

Cage Warriors liet gisteren weten dat ze 21 nieuwe contracten hebben getekend voor het jaar 2022. En daarin zit de prospect uit Oss, Daan Duijs en de voormalige Cage Warriors Lightweight Champion Agy Sardari. Sardari tekende eind 2020 zijn eerste contract bij de organisatie en won met zijn debut gevecht de titel. In de 2021 verdedigde hij de titel 1 keer tegen de Belgische Donovan Desmae en verloor de titel in Juni van Joe McColgan. In zijn instagram post laat hij de resigning weten met het bericht dat de titel weer terug komt naar Nederland.

Nieuw getekende bloed voor de organisatie is de bantamweight Daan Duijs. Duijs maakte zijn terugkeer in de kooi afgelopen maand bij Fair FC waar hij op dominante wijze een submission winst wist te pakken in de 2de ronde. Met een nieuwe record van 7-1-0 stapt hij de grote organisatie in om weer regelmaat te krijgen in zijn carriere. Op bantamweight vocht voormalige tegenstander van Duijs, Gerardo Fanny een keer voor de titel bij Cage Warriors die hij verloor. Wie weet lukt het Duijs om de 2de Nederlandse kampioen bij de organisatie te worden.

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsMMA NieuwsNews

RELATED BY