Hubert Geven verliest titel gevecht in Canada

Hubert Geven verliest titel gevecht in Canada

Gisteren vloog Hubert Geven naar Canada voor een title shot tegen de huidige kampioen.

“The Gipsy King” Hubert Geven na 3 jaar weer terug de kooi in bij Unified MMA 42. Hij zou voor de titel vechten maar helaas ging dit niet door. Bij de weging kon Geven het gewicht niet halen waardoor het gevecht niet meer voor de titel zou zijn. Geven gaf aan in een post dat Campbell de partij niet aan wilde nemen tenzij hij 70% van Geven zijn gage zou krijgen waar Geven mee akkoord ging. Hij schreef het volgende op zijn facebook:

Ik heb helaas mijn gewicht gemist voor het eerst in mijn leven.
Ik moest 70,3 kg zijn maar ik ben uit eindelijk niet lager gekomen dan 70.8.
Dit vind ik natuurlijk super erg maar helaas.
Mijn tegenstander wilde niet meer vechten tenzij ik 70% van mijn geld afgeef aan hem.
Het geld boeit me niet dus hij krijgt de 70% en the FIGHT GOES ON!

En de fight ging ook door maar helaas niet in het voordeel van de Nederlander. De Canadees wist de partij naar de grond te brengen en het ook af te maken op de grond. Wat dit inhoud voor de toekomst van Geven bij Unified MMA is nog niet duidelijk.

Bekijk hieronder de finish van de partij en hier meer informatie over het evenement:

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY