Pieter Buist gaat weg bij ONE en tekent bij Bellator

Pieter Buist gaat weg bij ONE en tekent bij Bellator

De Nederlander maakt een overgang van Azie naar Amerika en tekent bij Bellator MMA.

The Archangel gaat naar de organisatie de al eerder in zijn toekomst stond toen hij een contract won en de Lightweight titel bij World Fighting League MMA. Op de achtergrond liepen de zaken niet zoals het hoorde dus tekende Buist in 2019 bij de grootste organisatie in Azië, ONE Championship. Hij vocht 5 partijen bij ONE Championship en was onderweg naar een title shot toen hij als #3 gerankte zijn eerste gevecht via decision verloor. Door de pandamic werden er nog meerdere gevechten gecanceld en ging Buist zelf een keer naar Singapore voor niks. Gisteren poste de lightweight dat hij naar de Amerikaanse organisatie Bellator MMA gaat en zei het volgende:

Alright everyone the 😺 is out of the bag & the rumors are Tru, after 2 years of kicking ass in Asia( @onechampionship crew and old manager @richardeddycoutinho THQ for the journey) it’s time for a new chapter!!
👐🏽•👐🏽
@bellatormma , @bellator.europe is my new home/family and I’m hungry and on a mission, I have a new fire that’s bigger than ever & I will claim that lightweight mma world title within 2 years 😤😤 the competition is tuff but I don’t give a f#ck i believe in my self and will do everything within my power to achieve my goals 🥇 !!!
👐🏽•👐🏽

Bekijk hieronder de post van Pieter Buist:

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsONE FCOne FC

RELATED BY