Vechter & Coach Sully Bull plotseling overleden

Vechter & Coach Sully Bull plotseling overleden

Ruthless FC deelde via hun instagram een post waarin ze lieten weten dat de lightweight plotseling overleden is.

Zeer schokerende post van Ruthless FC zorgt voor heel wat heartbreak in de Nederlandse MMA community. De Spaans Nederlandse vechter & coach Suli Abdeselam Mohamed a.k.a. Sully Bull (35) is plotseling overleden. De oorzaak van zijn overlijden is niet duidelijk. 4 dagen geleden poste de lightweight nog een video op zijn instagram waar hij aan het trainen was. Voor al zijn collega’s / studenten ( en dat zijn er veel) kwam dit als een grote shock.

Sully Bull was een professionele MMA vechter die een hele tijd uitkwam en coachte in Rotterdam bij Ruthless FC. Trots zijn wij dat we een tijd samen hebben kunnen werken met Sully Bull voor zijn gevechten op WFL MMA 1,2 & 3. Hij werd 1 van de meest besproken vechters die hoogstwaarschijnlijk de WFL titel zou gaan winnen. Hij deed ook mee aan de eerste lightweight tournament voor de titel die hij verloor van Pieter Buist in 2018.

Daarna was het als vechter even stil rondom de Spanjaard als een vechter, maar hij was over te zien als trainer. Als een BJJ black belt was hij een van de populairste BJJ trainers in Nederland. Dit jaar in Oktober keerde hij weer terug de kooi in bij Levels Fight League 3. Hij vocht daar tegen Wesley Fokker op Welterweight en won zijn partij via Unanimous Decision. Er waren grote verwachtingen om hem opnieuw te zien vechten bij LFL, maar helaas gaan wij de Bull niet meer zien optreden.

Via deze weg condoleren wij Suli zijn familie en vrienden en bedanken jou voor alle entertainment die je ons in en uit de kooi hebt gegeven. Het was vaak met een translator ertussen, maar we hebben veel gelachen. Rest in Peace, you will be missed.

Bekijk hieronder de post van Ruthless FC en daaronder een kleine tribute van ons voor Suli:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

2021-1221 - Nieuws - Sully Bull

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNews

RELATED BY