Bigi Boy stapt op 26 Februari de kooi in tegen Marcin Tybura

Bigi Boy stapt op 26 Februari de kooi in tegen Marcin Tybura (updated)

De Surinamer stapt in februari alweer de kooi in in de UFC Apex.

Na een active jaar in 2021 gaat Bigi Boy (12-3-0) het niet rustig aan doen en zal in Februari alweer de kooi instappen. Rozenstruik (nog steeds nummer 6 gerankt) vocht in September zijn laatste partij tegen Curtis Blaydes (nog steeds nummer 4 gerankt). Bigi Boy verloor de partij via een unanimous decision. Gisteren liet Bigi Boy weten via zijn instagram dat hij het ditmaal op gaat nemen tegen de nummer 9 gerankte Marcin Tybura (22-7-0). Tybura was op een 5 fight win streak tot hij afgelopen Oktober kwam te staan tegenover nummer 5 gerankte Alexander Volkov, waarvan hij een decision verloor. Beide heavyweight zullen knokken om weer een nieuwe fight streak te maken.

(UPDATE) Voor nog onbekende reden is de partij verplaatst naar UFC 273 in April.

Bekijk hieronder de post van Jairzinho Rozenstruik en klik hier voor meer informatie over het evenement:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsUFCUFC

RELATED BY