Mohammed Elawil tekent bij UAE Warriors

Mohammed Elawil tekent bij UAE Warriors

De multi sport vechter uit Amsterdam maakt zijn volgende grote stap in zijn carrière in Dubai.

Elawil (3-0-0) vocht zijn laatste MMA partij bij Levels Fight League 1 waar hij zijn groei in zijn ground game op display zetten en zijn tegenstander in de eerste ronde wist te submitten. Van zijn 3 pro wins won hij 2 via submission 1 via beslissing. Vorige week liet zijn management via zijn instagram weten dat hij een contract getekend had bij UAE Warriors om te vechten bij UAE Warriors 26 tegen Chakir Haj Haddou (8-0-0) op 15 Januari. Niet lang daarna kwam de melding dat door COVID lockdowns de partij verplaatst werd naar 25 Februari.

Klik hier voor meer informatie over het evenement en hieronder de post van Elawil:

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNews

RELATED BY