Reinier de Ridder zal zijn middleweight titel op 25 Februari verdedigen

Reinier de Ridder zal zijn middleweight titel op 25 Februari verdedigen

The Dutch Knight zou oorspronkelijk in April al vechten tegen de Welterweight kampioen en de fight is weer geboekt.

In Oktober 2020 schokte The Dutch Knight de wereld door de middleweight title van Aung La N Sang te winnen via een submission in de eerste ronde. In April van 2021 zou de Ridder het opnemen tegen de Welterweight kampioen die een week voor het gevecht geblesseerd raakte. Last minute werd The Dutch Knight alsnog gebeld om het op te nemen tegen voormalige tegenstander en toen Light Heavyweight kampioen Aung La N Sang, wat de Ridder deed.

5 rondes later werd Reinier de Ridder Nederlands eerste double champ bij een grote organisatie door La N Sang te domineren voor 5 rondes. Hij daagde daarna de Heavyweight kampioen uit die geen repsonse heeft gegeven. Het was toen een hele tijd stil rondom de champ champ en gisteren liet hij weten dat de volgende partij geboekt staat voor zijn eerste middleweight title defense tegen de welterweight kampioen Kiamrian Abbasov (23-4-0).

Abbasov is momenteel op een 5 fight win streak waarvan hij 3 wist af te maken voor de laatste ronde. De Ridder is nog ongeslagen en van zijn 14 wins gingen er maar 2 naar een beslissing. Voordat The Dutch Knight wist van zijn champ champ partij spraken wij de kampioen (bekijk onderaan de video).

Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de post van Reinier de Ridder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reinier de Ridder (@deriddermma)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsONE FCOne FC

RELATED BY