GMC Amateur OlympiX

GMC Amateur Olympix keert terug met 4 Nederlanders op de kaart

De jongens van Ruthless FC en ROOT MMA keren weer terug naar Duitsland voor de volgende editie van GMC Amateur OlympiX.

Van de Rotterdamse club Ruthless FC keren Bandai Lumassa en Ikra Kasirga weer terug de kooi in bij GMC Amateur OlympiX om hun record te verbeteren. De 24 jarige welterweight Bandai Lumassa (1-0-0) vocht in December zijn debut bij de organisatie waar hij won via TKO in de 2de ronde.

Dit keer zal hij het opnemen tegen de 19 jarige Merschad Inzessarie uit Dusseldorf. Zijn fight record is onbekend. Lumassa zijn teamgenoot Ikra Kasirga (1-2-0) vocht op hetzelfde evenement en verloor zijn partij via Submission. Volgende week zal Kasirga het opnemen tegen de 24 jarige Muhammad Manzur die uitkomt voor Team Carlson Gracie.

Voor ROOT MMA komen 2 nieuwe jongens uit. 24 jarige lightweight Nick Beukema die het op zal nemen tegen de 18 jarige Enes Celik uit Berlijn. En 23 jarige lightweight Jakub Adwent die het zal opnemen tegen de 28 jarige Mis Nabil die uitkomt voor Radical Team.

Hieronder de post van GMC Olympix en klik hier voor meer informatie over het evenement:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY