Win een jaar lang UFC kijken op Discovery+

Win een jaar lang UFC kijken op Discovery+

Vanaf afgelopen weekend heeft de UFC een switch gemaakt van Talpa naar Discovery+

De UFC evenementen waren gratis te zien via KIJK.nl en SBS9 en is vanaf vorige weekend verplaatst naar de nieuwe platform waar je een abonnement kan afsluiten voor 29,99. Alle UFC live evenementen zijn te zien en worden ononderbroken en reclamevrij uitgezonden. De uitzending zal voor nu alleen maar de main card laten zien. Bij Discovery+ is er een mogelijkheid om Nederlandse commentaar aan te zetten en zijn er zal een voorbeschouwing zijn en segmenten tussen de partijen met Marloes Coenen & Nesim El Ahmadi.

Wil jij dit abonnement aanschaffen dan moet je een Entertainment & Sport abonnement kopen. Dit kost €5,99 per maand of €59,99 per jaar. Maar als je voor 20/02/2022 beslist om een Entertainment & Sport abonnement te kopen krijg je 50% korting en betaal je maar €29,99. Het is met dit pakket ook mogelijk om de partijen vanaf vorig weekend terug te bekijken wanneer je wilt.

Klik op de post hieronder om kans te maken en doe het volgende om 1 te kunnen winnen?
1. Like deze post
2. Volg @dutchfightnetwork
3. Tag 2 vrienden & de volgende Nederlander die jij denkt dat in de UFC komt te staan.

Zaterdag maken wij de 3 winnaars bekend zodat je nog op tijd ben voor de eerste PPV van het jaar Ngannou vs Gane. Met als analisten Marloes Coenen & Stefan Struve.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNews

RELATED BY