Eerste gevecht van Dutch Combat Events 2 is bekend gemaakt

Eerste gevecht van Dutch Combat Events 2 is bekend gemaakt

Na een canceling van het 2de evenement van Dutch Combat Events is het eindelijk door om het te hervatten.

Op 5 Maart is het zover en houd Dutch Combat Events hun 2de evenement vol met MMA & Kickbox partijen en het begint echter aan te voelen. Ze kondigde gisteren hun eerste MMA amateur partij aan.

Tom Vermeulen (0-0-0) van Tabonon zal het op gaan nemen tegen Team Thrivings Roy Arets (0-0-2). Arets die traint al een jaar of 6-7 MMA en vertelde ons dat hij met een Judo achtergrond meer gespecialiseerd is in het grondwerk. De 23 jarige vocht zijn eerste partij toen hij 17 was bij ATLAS MMA 1 en vocht een jaar later bij Strenght & Honour Champships 14. Hij heeft nu tijd genomen om zijn skills bij te schaven en denkt dat hij nu ready is om te laten zien wat hij heeft geleerd in de afgelopen 3 jaar. Over zijn partij verteld hij ons:

Ik heb er enorm veel zin om te knallen en er een toppertje van te maken!

Tom Vermeulen zal op 5 Maart zijn debut maken tegen Arets en weet nog precies wanneer hij begon met MMA. Dat was op 1 Juli 2020 nadat hij Conor McGregor heeft zien vechten en direct op is gaan zoeken hoe hij dit ook kon doen. Hij begon met kickboxen in Westerbork, Drenthe en wilde partijen draaien wat niet is gelukt. Tijden Dutch Combat Events 2 zullen we precies achter komen wat zijn skills zijn. Vermeulen vertelde ons:

Ik er een mooie pot van maken en zal respectvol de kooi in stappen. Dit word mijn debut en ik kan niet wachten want ik wil dit heel graag

Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de post van Dutch Combat Events:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY