Title toernooien bij GMC OlympiX met in elk een Nederlander

Title toernooien bij GMC OlympiX met in elk een Nederlander

Morgen wordt het nog wat interessanter in Duitsland tijden de GMC OlympiX.

Van de week lieten we weten welke Nederlanders op zullen treden tijden GMC OlympiX in Duitsland. Het evenement heeft een leuker staartje gekregen met 3, 4 man toernooien waarvan in 2 Nederlanders zullen strijden voor de amateur title van de organisatie.

In het lightweight toernooi zal Jess van Hunen (0-1-0) meedoen die zijn debut afgelopen September vocht bij Enfusion Cage Events 6 en die verloor van Ramzan Dudaev via Submission. De Enfusion kickboxer zal tegen een zware tegenstander tegenover zich krijgen in Maximilian Pick die voor zover wij kunnen vinden online zijn MMA debut zal maken. Maar geen vreemde is op de grond. Als Purple bel in BJJ wordt het zien in hoeverre van Hunen heeft kunnen werken aan zijn grappling om dit gevecht staande te houden.

Op Welterweight krijgt Bandai Lumassa een upgrade van een normale partij naar een slot in het toernooi. De Ruthless fighter vocht afgelopen December bij dezelfde organisatie waar hij zijn partij in de 2de ronde wist te finishen met een TKO. Dit keer krijgt hij een tegenstander met een record van 2-2-0 in Adrian Sircu.

Wil je zien hoever de jongens het schoppen klik hier voor meer informatie over het evenement en hieronder de post van GMC OlympiX:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GMC OlympiX (@gmc_olympix)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY