Poll- Is Jarno Errens klaar voor de UFC_

Poll: Is Jarno Errens klaar voor de UFC?

De featherweight Jarno Errens heeft in zijn laatste uiting hoge ogen getrokken en is nu op zoek naar een shot tijdens UFC London.

Jarno Errens 12-2-1 pakte afgelopen december de grootste overwinning uit zijn carrière toen hij in de eerste ronde Max Coga 23-7-1 met een perfecte combinatie KO sloeg. De Team Thriving atleet behaalde daar niet alleen zijn grootste overwinning maar ook nog eens de featherweight titel van de Duitse organisatie NFC. Het is geen geheim dat Errens naar de UFC wil en het voor niks minder doet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @jarnoerrens

Afgelopen week liet de UFC weten weer naar London te komen op 19 maart en dat lijkt een mooie datum voor Errens om zijn UFC debuut te maken. Op zijn facebook pagina liet hij weten er klaar voor te zijn.

Denk jij dat Jarno Errens het in zich heeft om mee te draaien in de featherweight divisie van werelds grootste MMA organisatie? Wij van DFN willen hem graag zien in een van UFC’s gevaarlijkste divisies.  Laat hieronder weten of jij denkt dat Errens er klaar voor is.

Is Jarno Errens klaar voor de UFC?

  • Ja (94%, 310 Stemmen)
  • Nee (6%, 21 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 331

Laden ... Laden ...

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNews

RELATED BY