Grote volgende stap voor Mohamed Amine naar UAE Warriors

Grote volgende stap voor Mohamed Amine naar UAE Warriors

Grote plannen en grote stappen voor de Nederlander die zijn pro carriere in 2021 startte.

In Juli 2021 startte Mohamed Amine zijn pro MMA carriere bij Akira FC 2 en kwam even fris eruit als hij erin ging met een KO tegen een Pool met al 4 partijen op zijn naam. Hij liet er geen gras over groeien en vocht nog 3 keer in 2021 waarvan zijn laatste partij in een spectaculaire gevecht tegen Leo Pla bij Akira FC 4, waar hij niet alleen zijn ongeslagen record vasthield maar ook nog de titel van Fight Club Den Haag wist te pakken.

De vraag over 2022 hing natuurlijk een tijdje rond wat er zou gebeuren. Op Nederlandse bodem nog wel wat opties maar niet zoals in het buitenland. En vandaag liet Amine weten dat hij voor een partij heeft getekend in Maart bij UAE Warriors. De organisatie uit Abu Dhabi weet zijn vechters van Nederlandse bodem zeker te vinden en en heeft er een light heavyweight bij. Zijn tegenstander is nog niet bekend gemaakt, maar een grote stap voor Amine die nog geen jaar een pro MMA vechter is.

Bekijk hieronder de post van Mohamed Amine:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Momine 🦁 (@momineofficial)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY