Tegenstander voor Gokhan Saricam bekend gemaakt

Tegenstander voor Gokhan Saricam bekend gemaakt

Gisteren poste de heavyweight in zijn stories een screenshots van de Bellator App.

In December liet de Belgische heavyweight weten dat hij op de zelfde kaart als zijn teamgenoot Gegard Mousasi zou vechten in Dublin, Ierland. Een tegenstander was niet bekend gemaakt, maar de mystery is voorbij en gisteren onthulde Saricam (6-1-0) via zijn instagram stories een screenshot van zijn tegenstander. Hij zal het opnemen tegen “Baby Fedor” Kirill Sidelnikov (13-6-0).

Sidelnikov vocht van zijn 19 partijen zijn laatste 3 bij Bellator waarvan hij zijn laatste 2 wist te winnen. Saricam zijn laatste partij was ook in Dublin toen hij Charlie Milner in n 15 seconden neer sloeg en eindige de partij met ground & pound.

De Belg die is nog niet gerankt bij de organisatie maar een win in Dublin kan hem zeker in de top 10 krijgen. Momenteel is hij een van de weinige heavyweights in de organisatie met een 2 fight win streak.

Bekijk hier meer over Bellator Dublin

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY