Reinier de Ridder verdedigd zijn title met gemak bij ONE- Full Circle

Reinier de Ridder verdedigd zijn title met gemak bij ONE: Full Circle

Zojuist zette de Champ Champ zijn middleweight titel voor de eerste keer op het spel.

In April 2021 stapte de Ridder voor het laatst de kooi in en pakte de felbegeerde titel Champ Champ door Aung La N Sang voor een 2de keer te verslaan voor zijn tweede titel. Dit keer vocht The Dutch Knight tegen nog een kampioen alleen moest hij zijn Middleweight titel voor de eerste keer verdedigen. Dit keer vocht hij tegen de welterweight kampioen Kiamrian Abbasov.

Met heel wat gemak haalde de Ridder, Abbasov neer en hield hem met even veel gemak op de grond. Aan het eind van de ronde wist The Dutch Knight in een arm triangle te krijgen en kreeg Abbosov zo ver om af te tikken, maar hij tikte net naar de bel en zag de 3de ronde. Helaas voor de Rus bracht de Ridder hem direct weer in dezelfde positie en dit keer tikte hij 1 minuut in de 3de ronde af.

De Ridder blijft ongeslagen en heeft nu zijn 15de partij in een rij gewonnen. Na de partij daagde The Dutch Knight de heavyweight champion uit en Andre Galvao voor een grappling match bij ONE X. Bekijk hieronder wat Reinier de Ridder had te zeggen en klik hier voor meer informatie over het evenement:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsONE ChampionshipOne FCResultaten

RELATED BY