Versus MMA 6 - Michalak vs Brakel (Breed)

Versus MMA keert terug met een 6de editie main event bekend

BREAKING - De organisatie uit Eindhoven keert terug met hun 6de evenement Versus MMA 6.

En Versus kondigt direct hun main event aan die zal zijn tussen Poolse Karol Michalak (3-1-0) en de Rotterdammer Tycho Brakel (2-4-0). De Poolse Michalak uit Eindhoven is geen bekende in de regio. De Sportvision vechter trad op bij alle evenementen van de organisatie en de oude ATLAS MMA evenementen. Zijn laatste gevecht was in de main event van Versus MMA 2 waar hij het opnam tegen de Fransman Steven Mendes Furtado die zijn debut maakte tegen de Pool. Michalak liet er geen gras over groeien en stopte Furtado in de 2de ronde via Ground & Pound.

Michalak zal dit keer komen te staan tegen een bekende naam in de MMA scene en nu ook Nederland Tycho Brakel. Het is bij Brakel al even stil geweest en vocht zijn laatste 3 gevechten voor World Fighting League. Zijn laatste 2 partijen verloor hij beide via submission van voormalige Cage Warriors kampioen Agy Sardari en Stefano Catacoli. Hoewel Brakel 2 jaar geleden zijn laatste gevecht had was hij niet uit de spotlight. Hij deed mee aan de MTV dating show Are You The One.

Het daten is voorbij en de Brakel zal zijn return naar de kooi maken bij Versus MMA 6. Wie denk je dat deze partij pakt:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Tycho Brakel (54%, 14 Stemmen)
  • Karol Michalak (46%, 12 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 26

Laden ... Laden ...

Hou de website in de gaten voor meer aankondigingen over het evenement. Alvast hier alles op een rijtje.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMAVersus MMA

RELATED BY