Losene Keita pakt de interim Lightweight titel bij Oktagon 31

Losene Keita pakt de interim Lightweight titel bij Oktagon 31

The Black Panther maakt geen grappen meer en pakt in zijn 3de pro jaar zijn 2de titel bij een 2de organisatie.

Sinds Losene Keita in Oktober 2019 pro ging, sprintte hij door 3 tegenstanders heen in hetzelfde jaar. Corona zorgde ervoor dat hij in 2020 maar 1 gevecht had en 2021 kwam hij terug zoals wij hem kende met 3 fights en de World Fighting League Welterweight belt. De verwachting was om hem een titel te zien verdedigen of dat hij zou vechten voor de lightweight belt. Maar Keita had grotere plannen en stapte in December 2021 in de kooi bij Oktagon in Duitsland waar hij met een TKO in de eerste ronde heel wat lawaai maakte in onze buurland.

Al gauw werd aangekondigd dat hij een nieuw gevecht had staan bij de organisatie en niet zo lang daarna werd dit omgezet tot een interim titel gevecht. Gisteren was het zover en de prospect uit Belgie ging tot een decision en wist de titel te pakken! Niet alleen blijft hij ongeslagen met nu een record van 8-0-0, maar is hij gegarandeerd van een title match.

Bekijk hieronder de decision call en klik hier voor meer informatie over het evenement:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Comments

comments

Categories
Belgisch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY