Mohamed Tini vs Carlo Vrolijken op Battle of the South

Mohamed Tini vs Carlo Vrolijken op Battle of the South

Een heavyweight Clash zal plaatsvinden in Heerlen tussen 2 opkomende vechters.

Carlo Vrolijken (0-1-0) zijn naam is wel vaker voorbij gekomen op de website en dit keer is zijn naam terug in de nieuws voor een heavyweight clash tegen Hoyer Gym’s Mohamed Tini (0-0-0). Een fight record van Tini is online nog niet te vinden. Wel weten we van de Marokaanse Nederlander dat hijeen blue belt in Jiu Jitsu heeft en 3 keer goud won in 2021 in onder andere 2 BJJ toernooien van Versus.

Carlo Vrolijken is bekend van Fight Club Den Haag waar hij zijn amateur partij vocht tegen de nu Fight Club Den Haag kampioen Mohamed Amine. Hij verloor die partij via submission. Een rematch stond op de planning tegen Amine maar ging niet door. Ook een gevecht bij WFL MMA 5 stond op de planning die ook niet door ging.

De heavyweights zullen het tegen elkaar opnemen op 16 April in Heerlen. Wil je meer informatie over het evenement klik hier. Bekijk hieronder de aankondigen van het evenement:

Comments

comments

Categories
AankondigenBattle of the SouthDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY