Discovery+ tekent naast UFC een deal met Cage Warriors

Discovery+ tekent naast UFC een deal met Cage Warriors

Afgelopen maand werd het nieuws bekend gemaakt dat UFC was verhuisd van Veronica naar Discovery+.

Nu laat Eurosport weten dat ook Cage Warriors wordt toegevoegd bij Discovery+. De Ierse organisatie heeft een deal voor twee jaar getekend en nu kunnen wij Nederlanders meegenieten van ook alle Beneluxe vechters die daar zullen vechten. Momenteel staan in Cage Warriors vier Nederlanders onder contract waaronder Gerardo Fanny, voormalige Cage Warriors Lightweight kampioen Agy Sardari en pas nieuw getekende Hubert Geven en Daan Duijs.

Ook vecht de Belg Jan Quaeyhaegens is getekend bij Cage Warriors die uitkomt voor de Breda’se gym Combat Brothers. Hou je ogen open voor meer nieuws over de Beneluxe vechters die op hun evenementen zullen vechten hier op Dutch Fight Network.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNews

RELATED BY