Orlando Wilson Prins tekent multi fight deal bij ARES FC

Orlando Wilson Prins tekent multi fight deal bij ARES FC

Vandaag liet Orlando Wilson Prins weten via zijn instagram dat hij heeft getekend bij de Franse organisatie.

De nieuwe Franse organisatie van Fernand Lopez (head coach van Cyril Gane) Ares FC is on a roll en tekent heel wat talent door Europa. De vechters Senna van der Veerdonk, Clyde Brunswijk en Ghassan Abdenabi werden in 2020 ook al getekend door de organisatie. Helaas hebben alle 3 nog niet voor ARES gevochten.

Wilson Prins is een ongeslagen vechter uit Groningen die voor het laatst vocht in 2021 in de NFC Series in hun lightweight toernooi. Hij was een van de favorieten in het toernooi maar moest zich helaas door een blessure terug trekken en keerde niet meer terug in het toernooi. De uit origine BJJ’er won alle partijen via submission.

In April, Mei en Juni zijn de volgende evenementen van de organisatie al aangekondigd dus een mogelijkheid om de Groningse in het eerste deel van het jaar nog in actie te zien.

Bekijk hieronder de post van Orlando Wilson Prins:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aleksandar Vasic (@afm.vasic)

Comments

comments

Categories
Ares FCMMA NieuwsNews

RELATED BY