Kelley Hamming vecht haar 2de MMA partij tijdens GAMMA MMA Tournament

Kelley Hamming vecht haar 2de MMA partij tijdens GAMMA MMA Tournament

Vorig jaar won de flyweight uit Oostzaan haar MMA debut bij Akira FC 2 in Den Haag.

Kelley Hamming (1-0-0) bekend uit de kickbox wereld maakte vorige Juli haar debut bij Akira FC 2 tegen de up and coming vechtster uit het Zuiden, Lizzy Gevers. Een gevecht die direct Hamming op de proef stelde. Maar kwam er als een winnaar uit en pakte de unanieme beslissing van de jury. Na een paar kickbox gevechten is het weer tijd om een MMA partij te vechten. Dit keer zal ze mee doen aan het GAMMA MMA toernooi die volgend weekend gehouden zal worden in Amsterdam. Een tegenstander is nog niet bekend en ook nog niet als er meerdere Nederlanders mee zullen doen aan het toernooi.

Bekijk hieronder de aankondiging van haar coach Danial Shariffi via zijn facebook. Benieuwd naar haar laatste partij? Die kan je onder aan de pagina bekijken.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY