Mohamad Issa keert terug bij NFC Series van 2022

Mohamad Issa keert terug bij NFC Series van 2022

De toernooien van NFC gaan dit jaar weer plaatsnemen en een contender van vorig jaar zal weer een poging wagen tot goud.

Mohamad Issa (2-1-0) die uitkomt vanuit team van der Geest zal zijn nog een poging wagen in het toernooi waar hij vorig jaar ook al aan meedeed. Hij kwam in 2021 tot de halve finales waar hij zijn partij verloor via Split Decision van Pantalei Tsaran (4-2-0). Met 3 wins in het toernooi leek hij een van de kans hebbers om het toernooi te winnen en close was hij. Christian Mach (2-1-0) won uiteindelijk het toernooi van wie Issa via decison had gewonnen in de eerste ronde.

Hiermee dus genoeg reden om de Nederlander terug te halen in het toernooi. Dit keer gaat hij ook niet vechten op lightweight maar doet hij mee aan het featherweight toernooi. De rest van de contenders zullen nog bekend gemaakt worden. Blijf de website in de gaten houden om Issa zijn progressie in het toernooi te volgen.

Bekijk hieronder de aankondiging van zijn deelname via de instagram van NFC:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY