Nieuwe tegenstander voor Jordy Bakkes tijdens Big Game

Nieuwe tegenstander voor Jordy Bakkes tijdens Big Game

Afgelopen week werd aangekondigd dat Bakkes zou vechten tijdens Big Game.

Maar wat bijna een gewoonte begint te worden voor Bakkes gebeurde weer. Zijn tegenstander trok terug. 3 andere tegenstanders hebben de partij tegen Bakkes aangeboden gekregen en die hebben allemaal geweigerd. Maar gelukkig wist Big Game wel een nieuwe tegenstander te vinden op 3 dagen notice.

Bakkes zal het nu op gaan nemen tegen Adem Vashakmadze (4-3-0). De vechter uit Georgie zal voor het eerst bij de organisatie vechter en verloor zijn laatste partij via armbar. Van zijn 4 wins wist hij er 2 via TKO te winnen en 2 via submission. Maakt de short notice niks uit voor Jordy Bakkes? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie pakt de winst?

  • Jordy Bakkes (100%, 3 Stemmen)
  • Adem Vashakmadze (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 3

Laden ... Laden ...

Bekijk hieronder de aankondiging en klik hier voor meer informatie over het evenement:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Combat Sports Academy (@csa_holland)

Comments

comments

Categories
AankondigenBig GameEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY