KSW tekent Belgische prospect Artur Szczepaniak

KSW tekent Belgische prospect Artur Szczepaniak

De naam van deze vechter uit Genk gaat al even rond in de Beneluxe MMA community en vandaag kwam er groot nieuws uit.

De welterweight is getekend door het Poolse bedrijf KSW. Na wat blessures en door de pandamic was het even stil rondom de Pool, maar Szczepaniak vocht in 2021, 2 keer bij de Duitse organisaties EMC en GMC waar hij beide partijen via een finish wist te beĆ«indigen. Szczepaniak vocht ook al eerder bij World Fighting League MMA en Cage Warriors. Hij is momenteel op een 3 fight winstreak, allemaal via stoppage en zal nu proberen zijn mark te maken in een van Europa’s grootste organisaties.

Bekijk hieronder de aankondiging van KSW:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KSW (@ksw_mma)

Comments

comments

Categories
Belgische NieuwsMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY