Donegi Abena & Fabio Kwasi zullen vechten tijdens Ares FC 7

Donegi Abena & Fabio Kwasi zullen vechten tijdens Ares FC 7

2 Nederlanders zullen op Ares FC 7 vechten, weer 2 bekenden uit de kickbox wereld.

Op Twitter kondigde Ares FC het gevecht aan van Donegi Abena (0-0-0) die zijn MMA debut zal maken tijdens het evenement tegen Paolo Anastasi (2-0-0). Abena vocht zijn laatste 5 gevechten bij Glory waarvan hij 2 won en 4 verloor. Hij vocht niet tegen de minste vechters waaronder kampioenen en ex kampioenen Luis Tavares en Alex Pereira. Dit keerzal de Mike’s Gym atleet de MMA kooi instappen in Parijs. Zijn tegenstander Anastasi is momenteel ongeslagen als een pro en vocht beide partijen in zijn thuisland in Italie waarbij hij beide partijen won via submission. Zullen Abena zijn ground skills genoeg zijn om het gevecht staande te houden voor een KO? Laat je mening weten in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Paolo Anastasi (100%, 2 Stemmen)
  • Donegi Abena (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Laden ... Laden ...

Op Tapology stond ook Nederlandse kickboxer Fabio Kwasi zijn pro debuut zal maken tijdens Ares FC 7. Kwasi is vooral bekend uit de WFL scene en vocht ook 3 partijen bij K-1 World in 2016. Tijdens het GAMMA MMA evenement in Amsterdam maakte Kwasi zijn amateur MMA debut waar hij zijn partij verloor via submission. Kwasi zal het opnemen tegen Yassine Boughanem (0-1-0) die 1 MMA partij heeft gedraaid en die ook verloor via opgave in de 2de ronde bij Ares FC 3. Zal Kwasi in dit gevecht het gevecht ook staande houden voor de KO? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Yassine Boughanem (67%, 2 Stemmen)
  • Fabio Kwasi (33%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 3

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op 25 Juni in Parijs, bekijk hier meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van Ares FC:

Comments

comments

Categories
AankondigenAres FCDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY