Eind van de maand vecht Artur Szczepaniak zijn eerste gevecht bij KSW

Eind van de maand vecht Artur Szczepaniak zijn eerste gevecht bij KSW

Pas maakte de Belg bekend via zijn instagram dat hij getekend is bij van Europa's grootste organisaties.

Gisteren liet Szczepaniak (7-1-0) weten via zijn instagram wanneer en tegen wie hij zal vechten. En we hoeven niet lang te wachten. Szczepaniak zal het op 23 April opnemen tegen Jivko Stoimenov (13-4-0). De 25 jarige The Bulgarian Ripper zal net als Szczepaniak zijn debut bij de organisatie maken. De Bulgaarse vechter is op een 1 fight win streak en won van zijn 13 allemaal via finish.

Szczepaniak die uitkomt voor Team Mixfighter Genk is op een 3 fight win streak waarvan hij ze allemaal wist te finishen. Het gevecht zal plaatsnemen in Warsaw in Polen. Wil je meer weten over het evenement klik hier. Bekijk hieronder de post van Szczepaniak waar hij zijn gevecht aankondigd:

Comments

comments

Categories
AankondigenBelgische NieuwsEventsMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY