Jason Wilnis zijn 3de MMA gevecht zal gehouden worden bij KSW

Jason Wilnis zijn 3de MMA gevecht zal gehouden worden bij KSW

De ongeslagen vechter gaat voor zijn 3de partij naar Europa's grootste MMA organisatie.

De ex Glory vechter uit Utrecht gaat 28 Mei naar Polen voor zijn 3de pro MMA gevecht. Wilnis (2-0-0) vocht zijn eerste 2 MMA gevechten bij Levels Fight League, waar hij beide partijen wist te winnen. Het lijkt erop alsof Wilnis nog steeds bij LFL zal vechten. In de post van KSW zegt de organisatie dat de huidige LFL vechter bij KSW zal vechten. Wilnis zijn laatste gevecht was in Maart en hij stoomt door naar Polen. Hij komt te staan tegenover Radosław Paczuski (3-0-0) die in 2019 zijn MMA debut maakte en is ook ongeslagen. Net als Wilnis heeft Paczuski een kickbox achtergrond. 2 van zijn 3 MMA gevechten wist hij via KO te beëindigen. Wie denkt je dat deze partij pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Jason Wilnis (100%, 1 Stemmen)
  • Radosław Paczuski (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Klik hier voor meer informatie over KSW 70 en bekijk hieronder de aankondiging van KSW:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KSW (@ksw_mma)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY