Tonny van Dijk keert terug de kooi in bij Versus MMA 7

Tonny van Dijk keert terug de kooi in bij Versus MMA 7

Het was even stil rondom de Combat Brother maar dat stopt! Hij is weer terug sinds 2019.

De Combat Brother uit Breda keert terug na bijna 2,5 jaar gevochten te hebben. Tonny van Dijk (3-3-0) vocht 2 keer per jaar in 2018 en 2019 en toen was het een tijdje stil om de vechter heen, maar dat is gisteren aan een einde gekomen. De 2de partij voor Versus MMA 7 is aangekondigd met de welterweight. In 2019 vocht van Dijk voor de welterweight Strenght & Honour Championship tegen Maarten Wouters en verloor die partij via rear naked choke.

Nu keert van Dijk terug op Middleweight tegen de Poolse Patryk Molka (4-4-0) die al zijn partijen vocht in Polen. Van zijn 4 wins won hij er 2 via KO en 2 via decision. Wie denk jij dat deze partij pakt? Laat weten in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Tonny van Dijk (83%, 5 Stemmen)
  • Patryk Molka (17%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 6

Laden ... Laden ...

Bekijk hier meer informatie over Versus MMA 7 en bekijk hieronder de aankondiging van het evenement:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VERSUS (@versusmma_eu)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMAVersus MMA

RELATED BY