Jarno Errens tekent 2 jaar deal bij National Fighting Championship

Jarno Errens tekent 2 jaar deal bij National Fighting Championship

Gisteren sprak Eurosport met de featherweight over zijn signing bij de Duitse organisatie.

Jarno Errens (12-3-1) vertelde de website dat hij een 2 jarig contract met de organisatie heeft getekend met een voorwaarde om te kunnen vechten bij grotere organisaties zials UFC, Bellator MMA, PFL of ONE Championship als er een aanbod daarvoor op zijn pad komt. Errens vocht al 3 keer voor de Duitste organisatie waarvan hij ook de titel wist te winnen in December 2021. Helaas verloor Errens de titel afgelopen April in een rematch tegen Mert Özyildirim (10-3-0) via beslissing.

Er word al gespeculeerd dat Max Coga (23-8-1) (waarvan Errens de titel won) een nieuwe title shot zal krijgen tegen de nieuwe kampioen en daarmee de triangle tussen Errens, Özyildirim en Coga is gestart. Grote kans dat we Errens dit jaar nog zien vechten voor de titel. Denk jij dat Errens de titel dit jaar nog terug wint? Laat je mening weten in de poll hieronder:

Denk jij dat Errens de titel dit jaar nog terug wint?

  • Ja (0%, 0 Stemmen)
  • Nee (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Bekijk hieronder de post van Errens:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @jarnoerrens

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNews

RELATED BY