Orlando Wildons Prins tekent bij Cage Warriors

Orlando Wilson Prins tekent bij Cage Warriors

Na wat blessures en terug trekking uit de NFC Lightweight Series in 2021 keert Prins terug bij Cage Warriors

De organisatie plukt langzaam alle talent uit Nederland en vandaag werd hun latest edition voor het bedrijf aangekondigd. De ongeslagen Orlando Wilson Prins (3-0-0) zal 28 Mei vechten bij de organisatie. De laatste keer dat we de Nederlander in de kooi zagen was in de eerste ronde van de NFC Series in Mei van 2022. Hij won de partij vlug via armbar en kwalificeerde zichzelf voor de halve finales waar hij zich helaas voor terug moest trekken door een blessure.

Vorige maand werd er nog een post online gezet dat Prins getekend heeft bij ARES FC, maar de kaarten zijn opnieuw geschud en zal dat hij bij de Engelse organisatie vechten. Hij zal het op gaan nemen tegen Tom Mearns (8-7-0) die zijn 9de partij bij de organisatie zal vechten. Mearns vocht ook 2 keer bij Bellator waar hij beide partijen verloor. Van zijn 8 partijen bij de organisatie won hij er 3, waarvan zijn laatste 2 beide op Split Decision.

Wilson wist tot nu toe elke pro partij te finishen via Submission. Zal hij de ex Bellator & vaste Cage Warriors vechters ook submitten? Laat je mening weten in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Orlando Wilson Prins (100%, 3 Stemmen)
  • Tom Mearns (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 3

Laden ... Laden ...

Bekijk hieronder de post van Cage Warriors en klik hier voor meer informatie over Cage Warriors 138:

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY