Stanislav Romanov zal vechten bij Bushido' 84 in Brussel

Stanislav Romanov zal vechten bij Bushido’ 84 in Brussel

Niks zal de Amsterdammer in zijn pad stoppen, na zijn gevecht in Maart is het nu al tijd om terug de kooi in te gaan.

De heavyweight liet ons gisteren weten dat hij zijn partij voor 19 Juni heeft getekend bij Bushido ’84 die gehouden zal worden in Brussel. Stanislav Romanov (2-8-0) vocht voor het laatst bij Levels Fight League 4 waar hij zijn partij verloor via submission in de eerste ronde. In Brussel is er een nieuwe kans op redemption en die zal zijn tegen Arif Krasniqi (3-2-0) die voor het laatst vocht in Oktober 2021 en won via TKO in de 2de ronde. Zal het Romanov lukken om zijn 3de winst te pakken in Brussel? Laat je weten wat jij denkt in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Stanislav Romanov (75%, 3 Stemmen)
  • Arif Krasniqi (25%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 4

Laden ... Laden ...

Klik hier voor meer informatie over Bushido ’84.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsNews

RELATED BY