Kana Watanabe wint van Denise Kielholtz via submission

Kana Watanabe wint van Denise Kielholtz via submission

Zojuist vocht Denise Kielholtz in Wembley, London na haar titel gevecht in Juli.

Wij spraken Miss Dynamite voor haar partij vanavond in onze item die je hier kan bekijken, waarin ze vertelde dat ze er alles aan zal doen om weer te mogen vechten voor de titel. Een winst over Watanabe zal dat haar 1ste positie in de in de rankings bevestigen.

De eerste ronde leek Kielholtz, Watanabe direct te raken met een goeie combinatie. Het leek alsof Dynamite zou winnen maar ze trok direct Wanatabe naar de grond in guard waar ze heel veel moeite deed voor een armbar. Iets over de helft van de eerst ronde wist Watanabe bovenop te komen en de ronde stevig af te ronden.

Start van de 2de ronde kreeg Watanabe, Kielholtz direct op de grond en eindigde op haar rug, maar Kielholtz wist het te reversen en eindigde bovenop. Tijdens een poging van Watanabe, trapte Kielholtz, Watanabe in haar gezegd met een illegale trap. En kreeg daar daardoor 1 punt aftrek. De scheids liet ze staand beginnen maar Watanabe kreeg Kieltholtz direct weer op de grond. Na een struggle voor back control reverste Kielholtz de positie maar eindigde in een triangle. Waar ze aftikte.

Hiermee zal Watanabe hoogstwaarschijnlijk een titel shot krijgen. Bekijk hier meer over het evenement en hieronder de submission:

Comments

comments

Categories
BellatorEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY