Versus MMA 7 - Poster - Main & Co Main

Nieuwe main event voor Versus MMA 7 met Agy Sardari

De voormalige Cage Warriors lightweight kampioen keert terug de kooi in bij Versus MMA in Eindhoven.

Een twist in de carriere van de Tilburger zorgt ervoor dat The Wolverine een thuis gevecht zal houden.De laatste keer dat we Agy Sardari (14-3-0) in de kooi zagen was in Juni 2021 waar hij zijn Cage Warriors Lightweight Championship verloor tegen Joe McColgan (7-3-1). Iedereen zat te wachten op zijn volgende stap en dat leek in Cage Warriors te zijn. Cage Warriors poste hun Signees van 2022 waar meerdere Nederlanders in zaten waaronder de voormalige kampioen.

Helaas is het in de organisatie ook moeilijk om een gevecht vast te zetten voor The Wolverine waardoor hij een uitstapje mag maken in zijn thuishaven Eindhoven. Sardari vocht voor het laatst een kickbox partij bij Versus Fight 2.

Dit keer zal hij een MMA partij draaien en de nieuwe main event zijn van Versus MMA 7 en zal het daar op gaan nemen tegen Joelson Nascimento (11-7-0) die afgelopen weekend voor het laatst vocht en een beslissing won in Frankrijk. Van zijn 11 wins won hij er 5 op KO en 4 op submission. Denk je dat hij genoeg heeft in zijn mars voor The Wolverine? Laat je mening hieronder in de comments weten:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Agy Sardari (100%, 11 Stemmen)
  • Joelson Nascimento (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 11

Loading ... Loading ...

Bekijk hier meer informatie over Versus MMA 7.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMA

RELATED BY