Cedric Manhoef vs Saad Touijar op Levels Fight League 5

Cedric Manhoef vs Saad Touijar op Levels Fight League 5

Manhoef maakte dit jaar zijn MMA debut tijdens het GAMMA toernooi en Saad Touijar vocht afgelopen weekend bij Versus MMA 5.

Saad Touijar (5-2-0) heeft een drukke maand. Touijar vocht afgelopen weekend tijdens Versus MMA 7 en verloor hij zijn partij via submission van de Belg Arthur Derycke. Voor deze partij vocht Touijar 2 partijen bij World Fighting League MMA 4 & 6, waar hij beide partijen wist te finishen. Dit keer zal hij het opnemen tegen neefje van de promotor van World Fighting League, Cedric Manhoef (1-1-0) die we allemaal kennen van het kickbox cirquit.

De Surinaamse Nederlander maakte stilletjes zijn MMA debut bij GAMMA: European MMA Championships in Maart. Hij vocht 2 dagen en hij won de eerste dag 1 partij en verloor de 2de dag 1 partij. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat je mening weten in de poll en de comments hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Saad Touijar (94%, 15 Stemmen)
  • Cedric Manhoef (6%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 16

Laden ... Laden ...

Bekijk hieronder de aankondiging van de partij en klik hier voor meer informatie over Levels Fight League 5:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY