Bigi Boy verliest in de main event van Alexander Volkov via TKO

Bigi Boy verliest in de main event van Alexander Volkov via TKO

Een controversiële finish was het vannacht voor de Surinamer waar de scheidsrechter Herb Dean het gevecht stopte.

De Surinamer stond gisteren in de APEX Arena in Las Vegas tegenover mede gerankte Alexander Volkov. De partij ging gelijk op en het leek even alsof Rozenstruik de opperhand zou pakken. Maar na een jab van de Rus leek Bigi Boy aangeslagen en zakte even door zijn knieen terwijl Volkov door bleef stoten. Toen scheidsrechter Herb Dean ertussen sprong leek er geen echte schade te zijn bij Bigi Boy die helder bij leek te zijn en klaagde over een snelle stoppage. Bekijk hieronder Rozenstruik zijn statement over het gevecht:

Door deze stoppage verliest Bigi Boy voor het eerst in zijn MMA carriere 2 partijen achter elkaar. Vond jij dit een goeie stoppage of was het te vroeg? Laat je mening horen in de poll en comments hieronder:

Maakte Herb Dean een goeie stoppage?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Bekijk hieronder foto’s van het gevecht en klik hier voor meer informatie over UFC Fight Night:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door UFC (@ufc)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultatenUFCUFC

RELATED BY