Isis Verbeek keert weer terug bij Invicta FC 48

Isis Verbeek keert weer terug bij Invicta FC 48

Na de haar debut in 2018 bij de organisatie keert de Fight Queen weer terug de kooi in bij Invicta FC 48

Verbeek keert weer terug naar de organisatie waar haar MMA carriere begon. De Nederlandse staat niet stil en vocht in 2021 maar liefst 4 keer! Ze won alle 4 partijen waarvan haar laatste partij een bare knuckle MMA partij was bij Gamebred Fighting Championship 2 in Miami. Dit zal de eerste partij van 2022 worden tegen Melissa Oddessa Parker (3-1-0).

Parker zal op 20 Juli haar Invicta debut maken maar is net als Verbeek niet onbekend in het vecht wereldje. Parker heeft namelijk een box record van 6-0-0 met 2 KO’s. Van haar 3 MMA wins won ze er 2 via rear naked choke. Een gevecht die naar de grond kan gaan of staand kunnen blijven. Boxing vs Kickboxing en beide dames hebben ook nog submission wins op hun records. Gaan de trappen hier het verschil in maken? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Isis Verbeek (0%, 0 Stemmen)
  • Melissa Oddessa Parker (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

De partij zal plaatsnemen in Denver, Colorado in Amerika op Woensdag 20 Juli. Bekijk hieronder de post van Invicta en klik hier voor meer informatie over Invicta FC 48:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsMMA NieuwsNews

RELATED BY