Agy Sardari zijn terug keer naar Cage Warriors is aangekondigd

Agy Sardari zijn terug keer naar Cage Warriors is aangekondigd

Een snelle terug keer in de kooi voor de Iraanse-Nederlander na zijn winst bij Versus MMA 7 op 4 Juni.

“The Wolverine” Agy Sardari (15-3-0) liet al weten tijdens zijn post fight interview na zijn eerste ronde KO bij Versus MMA 7 dat hij terug de kooi in zou stappen bij Cage Warriors maar nu maakt de organisatie het zelf bekend. Sardari vocht 4 Juni in de main event bij Versus MMA 7 met een uitzondering van Cage Warriors omdat een tegenstander vinden voor de ex kampioen te moeilijk was. 4 Juni was de eerste partij die Sardari vocht na het verliezen van zijn titel bij Cage Warriors 124.

Sardari zal het nu op gaan nemen tegen Mike Figlak (7-0-0) die ook al in zijn amateur carriere voor Cage Warriors vocht. Als amateur stopte hij met een record van 9-2 en als pro staat hij momenteel met een record van 7-0. 4 van zijn pro wins won hij via TKO. Afgelopen jaar vocht de Poolse Engelsman 3 keer. Denk je dat deze Cage Warriors prospect genoeg in zijn mars heeft voor de ex Lightweight champ? Wie denk je dat deze partij zal pakken? Laat je mening weten in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Agy Sardari (100%, 5 Stemmen)
  • Mike Figlak (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 5

Laden ... Laden ...

Deze lightweight bout zal plaatsnemen in London, England op 22 Juli. Bekijk hieronder de post van Cage Warriors en klik hier voor meer informatie over Cage Warriors 141:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cage Warriors (@cagewarriors)

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY