LFL MMA New Talent Show

Levels Fight League kondigt last minute een amateur event voor LFL MMA 5

Dit wordt een drukke Zondag voor de Nederlandse organisatie met maar liefst 2 evenementen op 1 dag.

Vandaag kregen wij door via Eurosport dat er een amateur evenement gehouden zal worden voor LFL MMA 5 start. Sinds gisteren heeft de organisatie een nieuwe instagram aangemaakt en is als een gek nieuwe gevechten aan het aankondigen. Opvallende namen zijn de terug kerende Dion Persoon (1-1-0) die al zijn eerste 2 amateur partijen bij de organisatie vocht, hetzelfde geld voor Daniel Wadieh die van Dion Persoon won tijdens Levels Fight League 4.

Edgar Lipartijan (1-0-0) maakte zijn debut op Versus MMA 7 op 4 Juni en keert nu alweer terug de kooi in bij de organisatie. De eerst aangekondige gevecht en hoogstwaarschijnlijk de main event van de amateur event zal zijn tussen Fight IQ’s Roland Goedhart (0-2-0) en Mbemba Henrico (0-1-0). Beide heren vochten hun eerdere partijen bij Fight Club Den Haag. Goedhart verloor zijn partij van Kalle Nijs en Swen Straat in 2017 en 2018. Henrico verloor van de prospect uit Belgie Cedric Lushima.

Bekijk hier de nieuwe instagram van Levels New Talents en klik hier voor alle informatie over het evenement.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY