Brian Hooi zal op 2 Juli vechten bij UAE Warriors

Brian Hooi zal op 2 Juli vechten bij UAE Warriors

HOOIBOOI is terug en dit keer zal de Rotterdammer vechten op short notice bij UAE Warriors.

Vandaag maakte Eurosport bekend dat de Rotterdammer Brian Hooi (16-8-0) weer terug de kooi in keert en dit keer in Abu Dhabi bij UAE Warriors. De Nederlander vocht zijn laatste partij in November 2021 bij Bellator 270 waar hij zijn partij verloor via decision van Daniele Scatizzi. Dit keer gaat HooiBooi naar de United Emirates voor een last minute partij tegen de ongeslagen Wisem Hammami (7-0-0).

Hammami won in zijn laatste partij de UAE Warriors Africa Welterweight Championship. Zijn titel zal helaas niet op het spel staan en zullen de heren op een catchweight van 176 pound gaan vechten. Denk je dat de Italiaan genoeg in zijn mars heeft voor onze eigen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Brian Hooi (96%, 22 Stemmen)
  • Wisem Hammami (4%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 23

Laden ... Laden ...

Bekijk hier meer informatie over UAE Warriors 30.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY