Gegard Mousasi verliest zijn titel tijdens Bellator 282

Gegard Mousasi verliest zijn titel tijdens Bellator 282

De Nederlander vocht zojuist in Amerika tegen Johnny Eblen en faalde erin om zijn titel te verdedigen.

Gegard Mousasi (49-8-2) vocht tegen de Amerikaan Johnny Eblen (12-0-0) die de partij compleet naar zijn kant wist te trekken. In de eerste ronde wist Eblen een knock down te scoren tegen Mousasi en bracht de Nederlander constant naar de grond en Mousasi te controllen. Hoewel er niet al te veel schade werd verricht won de Amerikaan wel via unanimous decision van de Nederlander. Dit was zijn 7de titel fight bij de organisatie.

Bekijk hier meer informatie over Bellator 282 en bekijk hieronder de uitslag announcement:

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY