Naomi Tataorglu: “Mensen kijken, ik ga iedereen slopen die in de buurt komt”

Vandaag spraken wij met de Turkse Nederlander Naomi Tataorglu die dit weekend voor de 2de keer zal vechten bij Combate Global.

Begin van Mei vocht de Nederlandse Naomi “The Pitbull” Tataorglu (3-3-0) bij de Miami based organisatie Combate Global. Ze heeft een 5 fight deal getekent bij de organisatie en vocht haar eerste partij in Mei en won die via TKO in de eerste ronde. Op Vrijdag 1 Juli zal Tataorglu weer de kooi instappen in Miami met een tegenstander verandering in de laatste week. Van een kickboxer naar een ongeslagen BJJ’er Melissa Amaya (3-0-0).

Amaya vocht al haar partijen bij de organisatie en won elk via TKO, Submission en Decision. Bekijk hierboven onze video met de Nederlandse Naomi Tataorglu die ons verteld over haar vorige partij en upcoming partij van deze vrijdag. Laat ons daarna in de poll hieronder weten als jij denkt dat The Pitbull haar win streak verbeterd naar 2:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Naomi Tataorglu (93%, 14 Stemmen)
  • Melissa Amaya (7%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 15

Loading ... Loading ...

Bekijk hierboven de video en klik hier voor meer informatie over Combate Global

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsInterviewsMMA NieuwsNewsVideos

RELATED BY