Levels Fight League 5 Poster

Levels Fight League 5 & New Talent Show vond gisteren plaats in Amsterdam

2 pro partijen met Nederlanders erin die niet de Nederlandse kant op gingen.

Een volle avond voor de organisatie met als voorprogramma een kaart vol met 16 amateur gevechten. Alle partijen behalve de main partij waren 2 keer 3 minuten. Er was een grote kans voor een evenement vol met draws, maar integendeel. 3 draws van de 16 partijen en 7 finishes.  De hoofd partij van de amateur kaart was tussen de Fransman Henrico Mbemba (toen 0-2-0) en Fight IQ’s eigen Roland Goedhart (1-2-0). Goedhart wist met deze partij zijn eerste winst te pakken.

Daarna ging de avond door met Levels Fight League 5 waar de eerste 3 amateur partijen Nederlanders waren die het uitvochten in Amsterdam. De avond werd gestart door Kelley Hamming (1-0-0) vs Benita de Rooij (1-2-0) waar de Rooij de upset maakte en Hamming wist te submitten in de 2de ronde van het gevecht. Saad Touijar (6-2-0) maakte zijn comeback na zijn loss bij Versus MMA 7 en wist het gevecht tegen Cedric Manhoef (1-2-0) af te ronden in de 2de ronde via TKO. En ook nog Carlos Zowa (3-0-0) die de beslissing pakte tegen Robbie Kenma (0-1-0).

In de pro partijen viel Jermain van de Weerdt zijn partij uit. Een reden hiervoor is niet bekend gemaakt. Daarmee bleven alleen Tayron Chavarro en Remco van de Brink als Nederlandse pro’s op de kaart over. Helaas voor beide heren verloren zij hun partijen via TKO.

Bekijk hier de volledige resultaten van LFL New Talent Show en hier van Levels Fight League 5.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsLevelsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY