John Winter in de main event van Versus MMA voor de heavyweight title

De heavyweight zou eigelijk de 7de editie van Versus headlinen maar de afzeg curse dwaalde eromheen.

John Winter vs Paul-Emmanuel Gnaze
Winter (4-1-0) zijn laatste partij was in Maart toen hij vocht bij Levels Fight League 4 waar hij zijn eerste pro partij verloor via TKO in de eerste ronde. Dat weerhield de heavyweight niet om terug te vechten voor de win. In onze podcasts met John Winter vertelde hij ons dat hij heel veel last heeft van tegenstanders die afzeggen. Dat bleek in de vorige editie van Versus MMA waar hij terug zou keren en in de main event zou staan. Maar zijn tegenstander zijn 1 week van te voren af.

De zorgen waren een beetje weg bij de heavyweight sinds er nog een partij op de agenda stond in London, maar ook die viel uit. Hierdoor was de Surinaamse Nederlander vrij om te vechten in de main event van de 8ste editie van Versus MMA. Dit keer voor de eerste Versus Heavyweight Title gevecht. Winter zal het opnemen tegen de Fransman Paul-Emmanuel Gnaze (3-1-0) die zijn carriere vocht in Zwitserland en Frankrijk. Van zijn 3 wins won hij 2 via TKO in de eerste ronde en 1 via decision. Dit zal Winter zijn eerste partij worden met een tegenstander die bijna gelijk is aan zijn lengte en reach. Wie denk je dat deze partij zal pakken? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • John Winter (88%, 15 Stemmen)
  • Paul-Emmanuel Gnaze (12%, 2 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 17

Laden ... Laden ...

Michell Adelina vs Magomed Kadimagomedov
En op de co main event zal de terugkeer zijn van de lightweight Michell Adelina (9-9-1). De Alligator vocht zijn laatste partij in 2016 bij ACB 47 tegen ex UFC vechter Saul Rogers, waarvan de Nederlander verloor via submission. De Surinaamse Nederlander vocht overal in de wereld en begon zijn pro carriere in 2011. Nu is Adelina terug en opzoek naar een resurgence in zijn carriere. De KOPS vechter zal het op gaan nemen tegen de Belg van Team Black Jack Magomed Kadimagomedov (1-0-0) die zijn 2de pro partij zal gaan vechten tegen de veteraan.

Hij won zijn debut in Februari in Thailand via TKO in de 2de ronde. Kadimagomedov zou vechten bij Bushido 84 wat 2 weken geleden gebeurde, maar helaas heeft zijn tegenstander zich terug getrokken. Iets wat we niet hoeven te verwachten van de Alligator. Denk je dat de newcomer genoeg heeft voor de veteraan? Of zal de ervaring van Adelina te groot zijn voor de Belg? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Michell Adelina (67%, 6 Stemmen)
  • Magomed Kadimagomedov (33%, 3 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 9

Laden ... Laden ...

Bekijk hieronder de aankondiging van Versus MMA en klik hier voor de laatste nieuwtjes over Versus MMA 8:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VERSUS (@versusmma_eu)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMAVersus MMA

RELATED BY