Benita van Rooij zal haar 2de MMA partij houden bij Fair FC

Benita van Rooij zal haar 2de MMA partij houden bij Fair FC

De Nederlandse vocht afgelopen maand haar debut bij Levels Fight League 5.

De vechter uit Oss maakte haar debut afgelopen maand bij Levels Fight League 5 waar ze met een grote upset won van Amsterdamse Kelley Hamming via submission in de 2de ronde. Het heeft niet lang geduurd, maar haar 2de MMA partij is aangekondigd. En die zal plaatsnemen in Duitsland bij Fair FC. Ze zal het op gaan nemen tegenover Vanessa Werny waar geen record van online te vinden valt.

Hiermee lijkt het erop dat Werny haar debut zal gaan maken tegen de Nederlandse van van Buel sports. Zal van Rooij haar winning doorzetten of heeft de onbekende Duister een grote kans om dat te doorbreken? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Benita van Rooij (100%, 10 Stemmen)
  • Vanessa Werny (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 10

Loading ... Loading ...

Klik hier voor meer informatie over Fair FC en bekijk hieronder de aankondiging van Fair FC:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY