Joziro Boye vecht in de main event bij AFC 11

Joziro Boye vecht in de main event bij AFC 11

De Arubaan die keert terug in zijn land om de 11de evenement van AFC te headlinen.

Joziro Boye (17-7-1) keert weer terug de kooi in op Aruba. De Arubaan keert weer terug naar featherweight na zijn laatste 4 partijen te hebben gevochten op lightweight. Zijn laatste 3 partijen vocht Joziro in America bij Combate Global en XFC. Hij vocht 1 No Contest en verloor 2 via finish. Boye zal het opnemen tegen een oude tegenstander Alexander Torres (7-6-0) uit Colombia, waarvan Boye al eerder won via TKO in 2017 voor de CFC Featherweight Championship.

Torres is op een 1 fight win streak en vocht zijn laatste partij in 2021 in Colombia. Zijn partij daarvoor vocht Torres ook bij Combate Global en verloor ook zijn partij bij de organisatie. Voordat Boye naar Amerika ging voor partijen was hij op een 8 fight win streak. Denk je dat hij met deze partij zijn winning streak weer op pakt? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie pakt deze partij?

  • Joziro Boye (100%, 1 Stemmen)
  • Alexander Torres (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY