Melvin Manhoef verliest zijn laatste MMA partij in Dublin

Melvin Manhoef verliest zijn laatste MMA partij in Dublin

De Nederlander stapte voor de laatste keer in de kooi tegen Yoel Romero in Dublin.

Melvin “No Mercy” Manhoef die gaf voor zijn partij dit weekend aan dat hij voor de laatste keer zou vechten. In 2017 vocht hij zijn retirement fight tegen oude rivaal Remy Bonjasky in hun 4de gevecht tegen elkaar waarvan Manhoef de laatste wist te winnen in de main event van zijn eigen organisatie World Fighting League.

Melvin Manhoef vs Remy Bonjasky

Manhoef vocht nog verder door in MMA en vocht nog 4 keer voor Bellator MMA waarvan hij 2 won en 2 verloor. No Mercy rond zijn MMA carriere af met een record van 32-16-1 waarvan hij van zijn 32 wins 29 via KO won. Hij stond in zijn carriere tegenover legendes in de MMA game zoals: Bob Schreiber, Gegard Mousasi,  Mark Hunt,  Robbie Lawler, Tyrone Spong en Kazushi Sakuraba.

Hij vocht voor overal in de wereld en bij zo goed als alle organisaties behalve de UFC, dat was bijna een realiteit en Manhoef zou tegen Hector Lombard vechten bij de UFC maar verloor die partij door een last minute partij die hij aannam bij ONE FC. Manhoef won een titel bij Cage Rage in Engeland en vocht 2 keer voor de titel bij Bellator. Hij verloor de eerste partij op punten waarvan iedereen dacht dat hij het gewonnen had en verloor de rematch. Wij volgenden in die periode Manhoef en die VLOGS kan je hieronder bekijken.

Vanuit Dutch Fight Network bedanken wij Melvin Manhoef voor zijn tijd in de ring en kooi. Ook nog persoonlijk bedankt voor alle dingen die we samen mee hebben gemaakt en dat we een deel van je carriere op close and personal hebben mogen volgen en documenteren.

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY